ABBTA Kassaregister Aktiebolag

Stockholms län

Information

556321-4567 är organisationsnummer för företaget ABBTA Kassaregister Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ABBTA Kassaregister Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som ABBTA Kassaregister Aktiebolag finns i.

ABBTA Kassaregister Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-03-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ABBTA Kassaregister Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ABBTA Kassaregister Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ABBTA Kassaregister Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ABBTA Kassaregister Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7688753 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning av penninghanteringsutrustning jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ABBTA Kassaregister Aktiebolag och det är Petersson, Per Erik Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Tanisawa, Hideo som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson Tanisawa, Inger Linnéa som är född 1945 och har titeln Suppleant, Melin, Per Staffan som är född 1939 och har titeln Revisor,