Revidea Roland Carlsson AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet, ekonomisk och juridisk rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Revidea Roland Carlsson AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Revidea Roland Carlsson AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1988-02-11 så skapades Revidea Roland Carlsson AB och företaget är har F-skattsedel Revidea Roland Carlsson AB har haft det sedan 1994-01-01.

Revidea Roland Carlsson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556318-7698 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Revidea Roland Carlsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Revidea Roland Carlsson AB så går det att nå dem via telefon på 08-7923349 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Revidea Roland Carlsson AB är Karlsson, Sven Roland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Suppleant, Omerovic, Miralem som är född 1979 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .