G. Kullman Aktiebolag

Stockholms län

Information

556313-7321 är organisationsnummer för bolaget G. Kullman Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G. Kullman Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som G. Kullman Aktiebolag finns i.

G. Kullman Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-12-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för G. Kullman Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

G. Kullman Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för G. Kullman Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Kullman, Anna Viola Alfrida -Kullman, Gustaf Jonas

Vill ni komma i kontakt med G. Kullman Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 073-6635502 eller genom brev på följande adress:
Propellerv. 6 A, 183 62, Täby

Bolaget skall bedriva import, agentur och grossistverksamhet av lädervaror och andra modevaror inom sko- och läderbranchen.

Det finns olika personer som har en koppling med G. Kullman Aktiebolag och det är Kullman, Gustaf Jonas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullman, Anna Viola Alfrida som är född 1931 och har titeln Suppleant, Eklöf, Bengt Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,