Ingeniörsfirma Pehr Engwall Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ingeniörsfirma Pehr Engwall Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Ingeniörsfirma Pehr Engwall Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engwall, Bengt Viktor Pehr som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Engwall, Arne som är född 1920 och har titeln Suppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Målqvist, Mats Göran som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ingeniörsfirma Pehr Engwall Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ingeniörsfirma Pehr Engwall Aktiebolag på telefon 08-7582001.

Bolaget skall bedriva handel med metall-, trä- och plastvaror, verktyg och byggmaskiner, konsultationsverksamhet och produktion av utbildningsmaterial inom byggsektorn och arbetsmiljöområdet, Vattenbyggnadsentreprenader, samt tillverkning av båtar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ingeniörsfirma Pehr Engwall Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ingeniörsfirma Pehr Engwall Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ingeniörsfirma Pehr Engwall Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ingeniörsfirma Pehr Engwall Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ingeniörsfirma Pehr Engwall Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ingeniörsfirma Pehr Engwall Aktiebolag har 556312-2760 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.