AMTAB, Advanced Measurements Technologies AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns AMTAB, Advanced Measurements Technologies AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. AMTAB, Advanced Measurements Technologies AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

AMTAB, Advanced Measurements Technologies AB är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556311-5590.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-4467730 alternativt besöka eller skicka post till AMTAB, Advanced Measurements Technologies AB på följande adress Propellerv. 6 B, 183 62, Täby.

AMTAB, Advanced Measurements Technologies AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I AMTAB, Advanced Measurements Technologies AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Orrenius, Carl Philip som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva utveckling, tillverkning, försäljning och service av mät- och detektorutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.