Wareco Aktiebolag

Stockholms län

Information

Wareco Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Wareco Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wareco Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Wareco Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Wareco Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Wareco Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagby Gård, 187 70, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-45410.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Wareco Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Wareco Aktiebolag har idag 556309-9414 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Wareco Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av verktyg och maskiner, äga och förvalta fast egendom, bedriva tävlings- och avelsverksamhet med trav- och galopphästar, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Wareco Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fromell, Rolf Ivar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sahlgren Fromell, Maj Monica Cecile som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson, Sven som är född 1953 och har titeln Suppleant, Amilon, Johan Carl Adam som är född 1949 och har titeln Revisor, Amilon Johan som är född och har titeln Revisor, .