Nomo Kullager Aktiebolag

Stockholms län

Information

556308-7641 är organisationsnummer för företaget Nomo Kullager Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nomo Kullager Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Nomo Kullager Aktiebolag finns i.

Nomo Kullager Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-10-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nomo Kullager Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Nomo Kullager Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nomo Kullager Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Carlsson, Curt-Olov -Åkerberg, Lars Georg Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Nomo Kullager Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6302800 eller genom brev på följande adress:
Gribbylundsv. 2, 187 62, Täby

Bolaget skall driva handel med maskiner, maskintillbehör, verktyg och elektronikkomponenter, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nomo Kullager Aktiebolag och det är Carlsson, Curt-Olov som är född 1952 och har titeln VD, Carlsson, Curt-Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerberg, Lars Georg som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ringström, Louise Gerd Elisabeth som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Tallmark, Eva Rebecca som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorGerhardsson, Karl Tomas Gerhard som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,