Anleen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Anleen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Anleen Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anleen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-06-11.

Anleen Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-09-21. Men sedan 2001-06-11 så har Anleen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ringstorpsv. 39, 254 54, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anleen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58039103.

Täby arbetar för att bolag som Anleen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anleen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med hästar och hästutrustning och möbelrenovering samt konsultverksamhet avseende verksamhetsutveckling av företag och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anleen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anleen Aktiebolag och det är följande personer, Brundell, Leif Harald som är född 1952 och har titeln VD, Brundell, Leif Harald som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Brundell, Anna-Lena som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nyström, Jan Lennart som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anleen Aktiebolag är 556305-8980.