Hagner Trading Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hagner Trading Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Hagner Trading Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hagner Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hagner Trading Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hagner Trading Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hagner Trading Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7924810.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hagner Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hagner Trading Aktiebolag har idag 556301-4413 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hagner Trading Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med produkter företrädesvis inom fotometri, skydd, hobby, fritid, konfektyr, drycker och livs- medel, ävensom idka därmed förenlig rörelse, samt utföra bok- förings- och redovisningsuppdrag. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper, dock ej bank- eller kreditrörelse.

I Hagner Trading Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagner, Björn Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagner, Christina Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Fransson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, JF Revision AB som är född och har titeln Revisor, .