Wengelin & Källman Aktiebolag

Stockholms län

Information

556300-8167 är organisationsnummer för verksamheten Wengelin & Källman Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wengelin & Källman Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Wengelin & Källman Aktiebolag finns i.

Wengelin & Källman Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-09-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wengelin & Källman Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Wengelin & Källman Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wengelin & Källman Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Wengelin & Källman Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7563506 eller genom brev på följande adress:
Solv. 9, 183 52, Täby

Bolaget skall bedriva agentur och partihandel avseende kolonialvaror, elekronik och hygienartiklar samt förvaltning av värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wengelin & Källman Aktiebolag och det är Lindström, Karl Gunnar Yngve som är född 1941 och har titeln VD, Lindström, Karl Gunnar Yngve som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Gottberg, Carl Fredrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Guiance, José Joakim som är född 1954 och har titeln Revisor, Nova Revision AB som är född och har titeln Revisor,