Setamed Aktiebolag

Stockholms län

Information

556299-7550 är organisationsnummer för verksamheten Setamed Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Setamed Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Setamed Aktiebolag finns i.

Setamed Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-06-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Setamed Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Setamed Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Setamed Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Setamed Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4489181 eller genom brev på följande adress:
Rudsjöv. 15, 153 38, Järna

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, inom läkarområdet för sjukdomar i urinvägarna och neuroligi samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Setamed Aktiebolag och det är Alsaody, Tareq som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Alsaody, Seidon som är född 1986 och har titeln Suppleant, Conte, Britt Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, Skarpängs Revision AB som är född och har titeln Revisor,