Täby Bil & Båtradio Aktiebolag

Stockholms län

Information

Täby Bil & Båtradio Aktiebolag är ett bolag som finns i Täby. I Täby Bil & Båtradio Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Flodén, Nils Erik Magnus som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodén, Helena som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Täby Bil & Båtradio Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Täby Bil & Båtradio Aktiebolag på telefon 08-7680075.

Bolaget skall bedriva bil och båtradioförsäljning samt montering och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Täby Bil & Båtradio Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Täby Bil & Båtradio Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Täby Bil & Båtradio Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Täby Bil & Båtradio Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Täby Bil & Båtradio Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Täby Bil & Båtradio Aktiebolag har 556294-5930 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.