Pasco Aktiebolag

Stockholms län

Information

Pasco Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Pasco Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pasco Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Pasco Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Pasco Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pasco Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Eskaderv. 26, 183 54, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7563830.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Pasco Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Pasco Aktiebolag har idag 556292-6005 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Pasco Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med varor inom och utom landet inom fritids-, present- och bilbranschen. Konsulttjänster inom det administrativa området. Handel med värdepapper och konst samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Pasco Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kasche, Karl Johan Claes som är född 1942 och har titeln VD, Kasche, Karl Johan Claes som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulvenfelt, Susanne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars Olof som är född 1942 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .