JET Teknik AB

Stockholms län

Information

556291-2799 är organisationsnummer för företaget JET Teknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JET Teknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som JET Teknik AB finns i.

JET Teknik AB har varit registrerat sedan 1987-01-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JET Teknik AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JET Teknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JET Teknik AB är följande:
Firman tecknas förutom av styrelsen, av Ulf Herbert Gabrielson och Gaydoul var för sig.

Vill ni komma i kontakt med JET Teknik AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7567060 eller genom brev på följande adress:
Lansenv. 1, 187 62, Täby

Bolaget skall utföra industriell högtrycksrengöring ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JET Teknik AB och det är Gabrielson, Ulf Herbert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gaydoul, Hans-Jürgen som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielson, Inger Christina Eleonora som är född 1945 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor,