Holmlöv Kommunikation AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Holmlöv Kommunikation AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Holmlöv Kommunikation AB är ett av dem. Statusen för Holmlöv Kommunikation AB är att Bolaget är aktivt.

Holmlöv Kommunikation AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-01-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Holmlöv Kommunikation AB ska trivas.

Holmlöv Kommunikation AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva följande verksamhet: Skriva och illustrera reseskildringar, memoarer, faktatexter och tidningsartiklar. Som personlig historieskrivare (personal historian) skriva memoarer, minnesskrifter och biografier åt uppdragsgivare. Detta omfattar bl.a intervjuer, faktainsamling och research, foto, redigering och private publishing. Utbilda inom kommunikation, meditation, ledarskap och därmed besläktade områden. Detta omfattar bl.a konsultation, coachning, workshops och kurser samt förlagsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Holmlöv Kommunikation AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Holmlöv Kommunikation AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Holmlöv Kommunikation AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-929250.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Holmlöv Kommunikation AB är Holmlöv, Per Holger som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsslund, Ingrid Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Rydén, Jörgen som är född 1935 och har titeln Revisor, .

Holmlöv Kommunikation AB har 556290-2808 som sitt organisationsnummer.