Probike Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Probike Stockholm Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Probike Stockholm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hammarberg, Tom Johan Georg som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strauch, Mikael Hans Henrik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarberg, Berna Anne-Christine som är född 1959 och har titeln Suppleant, Christiansson, Ulf Robert som är född 1960 och har titeln Revisor, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Probike Stockholm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Probike Stockholm Aktiebolag på telefon 08-56257000.

Bolaget skall bedriva import, försäljning, service och uthyr- ning av motorcyklar, bilar, båtar, reservdelar samt finansiering, dock ej sådan verksamhet som beskrivs i lag om bankrörelse eller i lag om kreditmarknadsbolag, ävensom bedriva, försäljning, ut- hyrning,samt förvaltning av fastigheter såväl i Sverige som utom- lands jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Probike Stockholm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Probike Stockholm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Probike Stockholm Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Probike Stockholm Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Probike Stockholm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hammarberg, Tom Johan Georg -Strauch, Mikael Hans Henrik

Probike Stockholm Aktiebolag har 556290-0968 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.