Tre Trädgårdar Fastighet Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Tre Trädgårdar Fastighet Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Tre Trädgårdar Fastighet Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Tre Trädgårdar Fastighet Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556286-7464.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7922920 alternativt besöka eller skicka post till Tre Trädgårdar Fastighet Aktiebolag på följande adress Ellagårdsv. 40, 187 45, Täby.

Tre Trädgårdar Fastighet Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Tre Trädgårdar Fastighet Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Johansson, Hans Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper, förvaltning och uthyrning av lokaler, samt därmed förenlig verksamhet.