KAVENA Multimedia AB

Stockholms län

Information

KAVENA Multimedia AB är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som KAVENA Multimedia AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KAVENA Multimedia AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

KAVENA Multimedia AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-11-14. Men sedan 1987-01-01 så har KAVENA Multimedia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lahällsv. 48 A, 183 30, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KAVENA Multimedia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7921040.

Täby arbetar för att företag som KAVENA Multimedia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KAVENA Multimedia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av presentationsutrustning och multimedia och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KAVENA Multimedia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Matthiessen, Johan Olof Bertil.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KAVENA Multimedia AB och det är följande personer, Matthiessen, Johan Olof Bertil som är född 1964 och har titeln VD, Matthiessen, Johan Olof Bertil som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Gylling, Andreas Jan Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigfridsson, Thomas Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredstrand, Carl Gustaf Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KAVENA Multimedia AB är 556286-3455.