TEMAB Datatillbehör Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av datorväskor, kontorsmaterial och kontorsutrustning samt därmed förenlig verksamhet samt tillhandahålla administrativa tjänster och uthyrning av lokal och inventarier.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TEMAB Datatillbehör Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är TEMAB Datatillbehör Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1986-09-08 så skapades TEMAB Datatillbehör Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556282-8219 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är TEMAB Datatillbehör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TEMAB Datatillbehör Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7921445 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom TEMAB Datatillbehör Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .