HOSPITEL - International Hotel & Restaurant Interiors AB

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter HOSPITEL - International Hotel & Restaurant Interiors AB. Det finns flera verksamheter som liknar HOSPITEL - International Hotel & Restaurant Interiors AB i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

HOSPITEL - International Hotel & Restaurant Interiors AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1986-09-17 så har HOSPITEL - International Hotel & Restaurant Interiors AB varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är HOSPITEL - International Hotel & Restaurant Interiors AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med HOSPITEL - International Hotel & Restaurant Interiors AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sandfjärdsg. 120, 120 56, Årsta. Vi ni istället prata med HOSPITEL - International Hotel & Restaurant Interiors AB så kan ni göra det på 08-51050007.

Bolaget skall bedriva import och export samt utveckling, försäljning och marknadsföring av möbler, belysning, textilier, badrumstillbehör, gästprodukter till hotell samt utförande av leveranser och kompletta installationer av projekt inom offentlig miljö såsom hotell, restaurang, samlingslokaler, kontor samt andra offentliga miljöer i Sverige och utomlands och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lodin, Berth Ive Ingemar som är född 1952 och har titeln VD, Lodin, Berth Ive Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkwall, Gunvor Lilian Yvonne som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lodin, Anni Gunilla Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

HOSPITEL - International Hotel & Restaurant Interiors AB har 556282-2394 som sitt organisationsnummer.