Investment Management Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

Investment Management Sweden Aktiebolag är en verksamhet som finns i Täby. I Investment Management Sweden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Hans Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Carl Johan som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Warglo Svensson, Anna Christina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Investment Management Sweden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Investment Management Sweden Aktiebolag på telefon 0123-40078.

Bolaget skall bedriva rådgivnings- och konsultverksamhet inom företagsledning samt deltaga i omstruktureringsarbete i samband med företagsöverlåtelser. Äga och förvalta andra företag, köpa, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bedriva handel med fordon, konst, antikviteter, fartyg samt därmed förenlig verksamhet. Bedriva arrangemang av jaktverksamhet, handel med jakt och viltartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Investment Management Sweden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Investment Management Sweden Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Investment Management Sweden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Investment Management Sweden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Investment Management Sweden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant.

Investment Management Sweden Aktiebolag har 556274-2675 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.