Glenn Schiller Leisure Group AB

Stockholms län

Information

Glenn Schiller Leisure Group AB är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Glenn Schiller Leisure Group AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Glenn Schiller Leisure Group AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-08-01.

Glenn Schiller Leisure Group AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-03-07. Men sedan 2005-08-01 så har Glenn Schiller Leisure Group AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lirov. 6, 183 30, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Glenn Schiller Leisure Group AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7050067.

Täby arbetar för att bolag som Glenn Schiller Leisure Group AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Glenn Schiller Leisure Group AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva förmedling av researrangemang, agent- verksamhet och förmedling av fotbollsspelare, catering och restaurangverksamhet, reklam, marknadsföring och souvenir- försäljning uthyrning av personal för restaurangverksamhet och event.

Firmatecknare för Glenn Schiller Leisure Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Glenn Schiller Leisure Group AB och det är följande personer, Schiller, Glenn Jan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Schiller, Karin Ingegerd som är född 1959 och har titeln Suppleant, Berg, Thomas Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Glenn Schiller Leisure Group AB är 556274-0638.