Diter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Diter Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Diter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Diter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Diter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-03-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Diter Aktiebolag ska trivas.

Diter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och export av rehab- och sportartiklar. Bolaget ska även genomföra sportevenemang främst i motorsport både nationellt och internationellt idkar ävensom därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Diter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Diter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Diter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51173339.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Snellström, Åke Erik.

De som är på något sätt har med Diter Aktiebolag är Snellström, Åke Erik som är född 1958 och har titeln VD, Snellström, Åke Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Snellström, Erik Martin som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Snellström, Maud Charlotte som är född 1959 och har titeln Suppleant, Haglund, Erik Tomas som är född 1964 och har titeln Revisor, Tomas Haglund Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Diter Aktiebolag har 556273-6644 som sitt organisationsnummer.