Nya Täby Trafikskolor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva trafikskoleverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nya Täby Trafikskolor Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Nya Täby Trafikskolor Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1986-02-17 så skapades Nya Täby Trafikskolor Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

Nya Täby Trafikskolor Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556272-8146 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Nya Täby Trafikskolor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nya Täby Trafikskolor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7320415 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nya Täby Trafikskolor Aktiebolag är Rydfjord, Sven Olof som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydfjord, Gun Vivi Karin som är född 1931 och har titeln Suppleant, Johansson, Barbro Ingegärd som är född 1953 och har titeln Revisor, Barbro Johansson Revision som är född och har titeln Revisor, .