Hägernäs Billackering AB

Stockholms län

Information

Hägernäs Billackering AB är ett företag som finns i Täby. I Hägernäs Billackering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Becker, Pierre Robert som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Becker, Eva Karin Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Öfors, Ulla Carina som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hägernäs Billackering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hägernäs Billackering AB på telefon 08-7565065.

Bolaget ska bedriva reparation av bilplåtskador, billackering, handel med motorfordon och tillhörande utrustning, samt äga och förvalta värdepapper och idka därmed förenliga verksamhet.

Idag är Hägernäs Billackering AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hägernäs Billackering AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hägernäs Billackering AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hägernäs Billackering AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hägernäs Billackering AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Hägernäs Billackering AB har 556265-6560 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.