Joakim Santesson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Joakim Santesson Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Joakim Santesson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Joakim Santesson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Joakim Santesson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-09-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Joakim Santesson Aktiebolag ska trivas.

I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultation inom medicin samt handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Joakim Santesson Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Joakim Santesson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Joakim Santesson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7555260.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Joakim Santesson Aktiebolag är Santesson, Albert Joachim som är född 1946 och har titeln VD, Santesson, Albert Joachim som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Santesson, Mathias Karl Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Santesson, Henrik-Gustav som är född 1976 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars Staffan som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Joakim Santesson Aktiebolag har 556265-2726 som sitt organisationsnummer.