Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-08-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag ska trivas.

Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomisk rådgivning, redovisningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7326510.

Firman tecknas var för sig av -Garnfors Gasch, Gullvi Katarina A -Gasch, Andreas.

De som är på något sätt har med Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag är Gasch, Andreas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Garnfors Gasch, Gullvi Katarina A som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Karl Stefan som är född 1943 och har titeln Revisor, Larcy Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Andreas Gasch Ekonomikonsult Aktiebolag har 556262-8999 som sitt organisationsnummer.