LINAK Scandinavia Aktiebolag

Stockholms län

Information

LINAK Scandinavia Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som LINAK Scandinavia Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LINAK Scandinavia Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

LINAK Scandinavia Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-06-14. Men sedan 1985-01-01 så har LINAK Scandinavia Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mätslingan 2, 187 66, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LINAK Scandinavia Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7322000.

Täby arbetar för att bolag som LINAK Scandinavia Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LINAK Scandinavia Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av ställdon med kringutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LINAK Scandinavia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jensen, Bent Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LINAK Scandinavia Aktiebolag och det är följande personer, Norin, Anders Dan som är född 1962 och har titeln Extern VD, Jensen, Bent som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Borchert, Carsten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gidnert, Carl Gunnar Stefan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nellgran, Nils Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenberg Andersen, Per som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES.Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisor, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för LINAK Scandinavia Aktiebolag är 556261-5509.