Koncita IT-konsulter AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Koncita IT-konsulter AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Koncita IT-konsulter AB är ett av dem. Statusen för Koncita IT-konsulter AB är att Bolaget är aktivt.

Koncita IT-konsulter AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-05-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Koncita IT-konsulter AB ska trivas.

Koncita IT-konsulter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom informationsteknologi. Verksamheten omfattar dels projektledning med avseende på IT-system och dels programvaruutveckling för Inter- och Intranetsystem. Även organisations- och managementrådgivning ingår som en naturlig del. Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt uthyra fastighet. Vidare skall bolaget bedriva hästsportverksamhet, marknadsföring och handel med hästar och produkter för hästsport, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Koncita IT-konsulter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Koncita IT-konsulter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Koncita IT-konsulter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54471333.

Firman tecknas var för sig av -Thunberg, Kerstin Marianne -Thunberg, Nils Sune Tommy.

De som är på något sätt har med Koncita IT-konsulter AB är Thunberg, Nils Sune Tommy som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunberg, Kerstin Marianne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Koncita IT-konsulter AB har 556260-0873 som sitt organisationsnummer.