RTM Ekonomi AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och RTM Ekonomi AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RTM Ekonomi AB är ett av dem. Statusen för RTM Ekonomi AB är att Bolaget är aktivt.

RTM Ekonomi AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-06-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RTM Ekonomi AB ska trivas.

RTM Ekonomi AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ rörelse inom data och ekonomi samt innovativ verksamhet inom elektronikområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RTM Ekonomi AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är RTM Ekonomi AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med RTM Ekonomi AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7684744.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Janstål, Carl Eric -Janstål, Maria Kristina.

De som är på något sätt har med RTM Ekonomi AB är Janstål, Maria Kristina som är född 1953 och har titeln VD, Janstål, Maria Kristina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Janstål, Carl Eric som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Janstål, Karl Sören som är född 1943 och har titeln Suppleant, Skarner, Eva Maria som är född 1965 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor.

RTM Ekonomi AB har 556259-3011 som sitt organisationsnummer.