Taxiteamet i Norrort Aktiebolag

Stockholms län

Information

Taxiteamet i Norrort Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Taxiteamet i Norrort Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Taxiteamet i Norrort Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Taxiteamet i Norrort Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Taxiteamet i Norrort Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Taxiteamet i Norrort Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkerbyv. 218, 187 37, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7682589.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Taxiteamet i Norrort Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Taxiteamet i Norrort Aktiebolag har idag 556256-5365 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Taxiteamet i Norrort Aktiebolag

Bolaget skall bedriva personbefodran med taxi och därmed förenlig verksamhet.

I Taxiteamet i Norrort Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Viklund, Sven Gunnar som är född 1945 och har titeln VD, Viklund, Sven Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönngren, Stig Einar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Gunborg Helena som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hammare, Laila Astrid Rebecca som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor.