Byggfournering B Nordström & Co Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Byggfournering B Nordström & Co Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Byggfournering B Nordström & Co Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Byggfournering B Nordström & Co Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556254-1614.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7584802 alternativt besöka eller skicka post till Byggfournering B Nordström & Co Aktiebolag på följande adress Bergfotsv. 19, 187 34, Täby.

Byggfournering B Nordström & Co Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Byggfournering B Nordström & Co Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Nordström, Maj Elvira som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenadverksamhet samt handel med byggmaterial, fastigheter och värdepapper samt bokförings- och redovisningstjänster och övrig kontorsadministration, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.