Estre Aktiebolag

Stockholms län

Information

556253-9295 är organisationsnummer för företaget Estre Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Estre Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Estre Aktiebolag finns i.

Estre Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-01-18 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Estre Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Estre Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Estre Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Estre Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7922855 eller genom brev på följande adress:
Gärdesv. 11, 183 30, Täby

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av verktyg, verkstadsbearbetade produkter och verktygsmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Estre Aktiebolag och det är Monsén, Björn Magnus som är född 1952 och har titeln VD, Monsén, Björn Magnus som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Resare Monsén, Helena Kerstin Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Rönnkvist, Johan André som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor,