Promedic i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultativ medicinsk verksamhet företrädesvis kring behandling och klinisk forskning inom tumör- och blodsjukdomar, utveckling av medicinsk-tekniska produkter, utskrift och redigering av företrädesvis medicinskt vetenskapliga artiklar samt framställning av tabeller och diagram, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Promedic i Stockholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Promedic i Stockholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1984-11-27 så skapades Promedic i Stockholm Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Promedic i Stockholm Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Promedic i Stockholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556252-5120 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Promedic i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Promedic i Stockholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7563540 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Promedic i Stockholm Aktiebolag är Björkholm, Johan Magnus som är född 1948 och har titeln VD, Björkholm, Johan Magnus som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkholm, Ann-Marie Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Anderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .