Bornicon Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bornicon Aktiebolag är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Bornicon Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bornicon Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bornicon Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-03-27. Men sedan 1993-01-01 så har Bornicon Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Dalv. 82, 187 34, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bornicon Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7583767.

Täby arbetar för att företag som Bornicon Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bornicon Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av livsmedel, hygienartiklar och sjukvårdsartiklar gällande både export och import ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bornicon Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bornicon Aktiebolag och det är följande personer, Bratt, Sten Thomas som är född 1954 och har titeln VD, Bratt, Emelie Suzanna som är född 1983 och har titeln Vice VD, Bratt, Sten Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bratt, Emelie Suzanna som är född 1983 och har titeln Suppleant, Stjernström, Alf Kenneth som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bornicon Aktiebolag är 556251-8448.