Jöhncke & Nordberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Jöhncke & Nordberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Jöhncke & Nordberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jöhncke & Nordberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Jöhncke & Nordberg Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1984-04-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lahällsv. 48, 183 30, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jöhncke & Nordberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7921330.

Täby arbetar för att bolag som Jöhncke & Nordberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jöhncke & Nordberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med kolonialvaror, sportartiklar och fritidskläder, sälja konsulttjänster inom golf och fritid, samt idka därmed förenlig verksamhet. Härutöver skall bokförings- och redovisningstjänster inklusive bokslut, årsredovisning och deklarationer utföras åt i koncernen ingående dotterbolag.

Firmatecknare för Jöhncke & Nordberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jöhncke, Thomas Torsten -Nordberg, Björn Thure.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jöhncke & Nordberg Aktiebolag och det är följande personer, Jöhncke, Thomas Torsten som är född 1951 och har titeln VD, Nordberg, Björn Thure som är född 1946 och har titeln Vice VD, Jöhncke, Thomas Torsten som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Björn Thure som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Jan Arvid som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norlander, Axel Anders Porat som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot.Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hamberg, Magnus Fredrik som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Jöhncke & Nordberg Aktiebolag är 556243-1006.