Lars Lovik Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Lars Lovik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Lars Lovik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Lars Lovik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556241-4051.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7920062 alternativt besöka eller skicka post till Lars Lovik Aktiebolag på följande adress Sångarv. 22, 187 33, Täby.

Lars Lovik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lars Lovik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Lovik, Lars Hjalmar som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Karström, Leif Yngve Valdemar som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konstruktion och försäljning av maskin- komponenter för transportanordningar samt konsultverksamhet inom området transportanordningar jämte annan därmed förenlig verksamhet.