R.W. Bilverkstad Aktiebolag

Stockholms län

Information

R.W. Bilverkstad Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där R.W. Bilverkstad Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. R.W. Bilverkstad Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket R.W. Bilverkstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. R.W. Bilverkstad Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till R.W. Bilverkstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Baldersv. 12, 187 73, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7563180.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är R.W. Bilverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

R.W. Bilverkstad Aktiebolag har idag 556240-9168 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för R.W. Bilverkstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva reparation och underhåll av bilar, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I R.W. Bilverkstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wiklund, Ernst Rolf som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ree, Björn Ola Gabriel som är född 1955 och har titeln Suppleant, Warborn, Hans Sten Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, .