Sikon Aktiebolag

Stockholms län

Information

556240-2080 är organisationsnummer för bolaget Sikon Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sikon Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Sikon Aktiebolag finns i.

Sikon Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-03-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sikon Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Sikon Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sikon Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nygård, Inger Margareta -Nygård, Sven Olof

Vill ni komma i kontakt med Sikon Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7922490 eller genom brev på följande adress:
Jaktv. 21, 187 43, Täby

Bolaget skall bestå av konsultation och utbildning i datafrågor, kapitalförvaltning, köp och försäljning av fast egendom samt reparation och ombyggnad av lokaler och småhus samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sikon Aktiebolag och det är Nygård, Sven Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygård, Inger Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Skarpsvärd, Susanne Marie som är född 1953 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,