Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-02-14. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag ska trivas.

Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet redovisning, revision och ekonomisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54444150.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag är Bergsten, Ulf Göran Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlman, Lisbeth Marianne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrbohm, Karl Inge Peter som är född 1949 och har titeln Suppleant, Söderberg, Björn Karl-Erik som är född 1944 och har titeln Revisor, REVITEK Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Branschkonsult, Bergsten & Skanne Aktiebolag har 556238-9915 som sitt organisationsnummer.