Utbildarna Göran Ramsgård Aktiebolag

Stockholms län

Information

Utbildarna Göran Ramsgård Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Utbildarna Göran Ramsgård Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Utbildarna Göran Ramsgård Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Utbildarna Göran Ramsgård Aktiebolag har haft sedan 2005-12-28. Utbildarna Göran Ramsgård Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Utbildarna Göran Ramsgård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Byv. 84, 187 45, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7587250.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Utbildarna Göran Ramsgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Utbildarna Göran Ramsgård Aktiebolag har idag 556236-4017 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Utbildarna Göran Ramsgård Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet avseende marknadsföring och utbildnng samt taxiverksamhet.

I Utbildarna Göran Ramsgård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ramsgård, Göran Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramsgård, Kerstin Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjökvist, Guy Boris Sven som är född 1951 och har titeln Revisor, Guy Sjökvist Revision som är född och har titeln Revisor, .