Aktiebolaget Nordic Medifield Service

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av sjukvårdsprodukter samt äga och förvalta fast egendom , ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Nordic Medifield Service vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Aktiebolaget Nordic Medifield Service ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1983-09-23 så skapades Aktiebolaget Nordic Medifield Service och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Nordic Medifield Service har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Nordic Medifield Service är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556233-9373 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Aktiebolaget Nordic Medifield Service Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Nordic Medifield Service så går det att nå dem via telefon på 08-7569177 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Nordic Medifield Service är Vikström, Rolf Ingemar som är född 1935 och har titeln VD, Vikström, Rolf Ingemar som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikström, Sandra Olivia Margaretha som är född 1979 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, .