Norrortsmäklarna Aktiebolag

Stockholms län

Information

Norrortsmäklarna Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Norrortsmäklarna Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Österman, Lars Tomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Österman, Olof Ernst som är född 1938 och har titeln Suppleant, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norrortsmäklarna Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Norrortsmäklarna Aktiebolag på telefon 08-7680080.

Bolaget skall förmedla eller köpa och försälja, äga eller förvalta fast egendom och bostadsrätter. Bedriva handel med båtar, bilar, konst, antikviteter, aktier och värdepapper och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norrortsmäklarna Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Norrortsmäklarna Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Norrortsmäklarna Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-08-21 och Norrortsmäklarna Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norrortsmäklarna Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Norrortsmäklarna Aktiebolag har 556230-4518 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.