Jan Bokdals Trädgårdsanläggningar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall anlägga trädgårdar, idka handel med fastigheter, underhålla och reparera fastigheter, samt driva därmed förenlig handelsverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jan Bokdals Trädgårdsanläggningar Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Jan Bokdals Trädgårdsanläggningar Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1983-06-01 så skapades Jan Bokdals Trädgårdsanläggningar Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Jan Bokdals Trädgårdsanläggningar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Jan Bokdals Trädgårdsanläggningar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556229-5344 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Jan Bokdals Trädgårdsanläggningar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jan Bokdals Trädgårdsanläggningar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6551188 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jan Bokdals Trädgårdsanläggningar Aktiebolag är Bokdal, Jan Fred som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bokdal, Anita Inga Maria som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bokdal, Camilla Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Kristina Ingrid Johanna som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .