EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag är ett av dem. Statusen för EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-05-09. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag ska trivas.

EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla , marknadsföra och genomföra konsultverksamhet inom organisationsutveckling (OCD), ledningsutveckling och utbildning av intern- och organisationskonsulter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7567035.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Broberg, Ingrid Elisabet -Kempff, Johan Karl Sixten -Zackrison, Richard Eric.

De som är på något sätt har med EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag är Broberg, Ingrid Elisabet som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Zackrison, Richard Eric som är född 1944 och har titeln VD, Zackrison, Richard Eric som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Kempff, Johan Karl Sixten som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zackrison, Sonja Irene som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfving, Patrik Andreas som är född 1977 och har titeln RevisorEkonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

EC Effectiveness Consultants Sverige Aktiebolag har 556229-4354 som sitt organisationsnummer.