Norr-Kem Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall idka kemtvättrörelse ävensom idka därmed förenlig rörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Norr-Kem Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Norr-Kem Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1983-06-03 så skapades Norr-Kem Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Norr-Kem Aktiebolag har haft det sedan 2003-06-19.

Norr-Kem Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-19

556228-8802 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Norr-Kem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Norr-Kem Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-51010629 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Norr-Kem Aktiebolag är Ishak, Ghassan Yacoub som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ishak, Samira som är född 1970 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Björk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .