Svante Reuter Fastighetsförmedling AB

Stockholms län

Information

Svante Reuter Fastighetsförmedling AB är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Svante Reuter Fastighetsförmedling AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svante Reuter Fastighetsförmedling AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Svante Reuter Fastighetsförmedling AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1983-04-12. Men sedan 1984-01-01 så har Svante Reuter Fastighetsförmedling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lahällsv. 48, 183 30, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svante Reuter Fastighetsförmedling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7327200.

Täby arbetar för att bolag som Svante Reuter Fastighetsförmedling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svante Reuter Fastighetsförmedling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri, äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med värdepapper, äga och hyra ut båtar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svante Reuter Fastighetsförmedling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svante Reuter Fastighetsförmedling AB och det är följande personer, Reuter, Svante Robert som är född 1949 och har titeln VD, Reuter, Svante Robert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Reuter, Gunilla som är född 1948 och har titeln Suppleant, Pettersson, Per Olof Konrad som är född 1949 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svante Reuter Fastighetsförmedling AB är 556227-6419.