Gunn Hillding & Partner Mäklarbyrå AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Gunn Hillding & Partner Mäklarbyrå AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Gunn Hillding & Partner Mäklarbyrå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Gunn Hillding & Partner Mäklarbyrå AB är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556224-7584.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-156707 alternativt besöka eller skicka post till Gunn Hillding & Partner Mäklarbyrå AB på följande adress Lorensviksv. 18, 183 63, Täby.

Gunn Hillding & Partner Mäklarbyrå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gunn Hillding & Partner Mäklarbyrå AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Öhrn, Kristoffer Gustaf Vilhelm som är född 1985 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva mäkleriverksamhet, konsulttjänster inom ekonomi och byggsektorn, förmögenhetsförvaltning, handel med bilar, båtar och därmed förenlig verksamhet, antikviteter och konst samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.