Livsmedel i Alunda Aktiebolag (Ica Supermarket Dragonen)

Stockholms län

Information

556224-4540 är organisationsnummer för verksamheten Livsmedel i Alunda Aktiebolag (Ica Supermarket Dragonen). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Livsmedel i Alunda Aktiebolag (Ica Supermarket Dragonen) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Livsmedel i Alunda Aktiebolag (Ica Supermarket Dragonen) finns i.

Livsmedel i Alunda Aktiebolag (Ica Supermarket Dragonen) har varit registrerat sedan 1983-01-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Livsmedel i Alunda Aktiebolag (Ica Supermarket Dragonen) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Livsmedel i Alunda Aktiebolag (Ica Supermarket Dragonen) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Livsmedel i Alunda Aktiebolag (Ica Supermarket Dragonen) är följande:
Firman tecknas var för sig av -Brontz, Kjell Börje Thorwald -Brontz, Maj-Lis Ingrid

Vill ni komma i kontakt med Livsmedel i Alunda Aktiebolag (Ica Supermarket Dragonen) så kan ni göra det på telefon genom 08-51442400 eller genom brev på följande adress:
Vallatorpsv. 6, 187 52, Täby

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandels- rörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Livsmedel i Alunda Aktiebolag (Ica Supermarket Dragonen) och det är Brontz, Kjell Börje Thorwald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Brontz, Maj-Lis Ingrid som är född 1946 och har titeln Suppleant, Holmberg, Per Erik Jonas som är född 1977 och har titeln Revisor, Engström, Sten Anders Sune som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,