Björn Axel Ekonomi & Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta värdepapper samt fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Björn Axel Ekonomi & Fastighetsförvaltning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Björn Axel Ekonomi & Fastighetsförvaltning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1982-09-30 så skapades Björn Axel Ekonomi & Fastighetsförvaltning Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Björn Axel Ekonomi & Fastighetsförvaltning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Björn Axel Ekonomi & Fastighetsförvaltning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-10-07

556220-9790 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Björn Axel Ekonomi & Fastighetsförvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Björn Axel Ekonomi & Fastighetsförvaltning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-9254420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gunnström, Björn Axel

Följande personer är på något sätt aktiva inom Björn Axel Ekonomi & Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Gunnström, Björn Axel som är född 1953 och har titeln VD, Gunnström, Björn Axel som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnström, Gunilla Mona som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnström, Michaela Gunilla som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, Andersson, Lars-Ola Mattias som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .